Power Rangers Megaforce

Power Rangers Megaforce

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Power Rangers Megaforce , uzun süredir devam eden Amerikan çocuk televizyon programı Power Rangers'ın yirminci sezonu. Gösteri SCG Power Rangers tarafından yapıldıve2 Şubat 2013tarihinde Nickelodeon'da yayınlanmaya başladı. Gösteri Power Rangers 20. yıldönümünün birparçasıydı.  Kidscreen , Megaforce'un "birçok tarihi Ranger'ın dönüşünü" içereceğini bildirdi.  Megaforce , Japon Süper Sentai'den görüntüler, kostümler ve aksesuarlar kullanıyorSeri Tensou Sentai Goseiger .

İkinci sezon ve genel olarak yirmi birinci sezonun adı Power Rangers Süper Megaforce  ve prömiyeri 15 Şubat 2014'te yapıldı.  Super Megaforce , Kaizoku Sentai Gokaiger'den görüntüler, kostümler ve aksesuarlar kullanıyor .

İçindekiler[değiştir | kaynağı değiştir]

Promosyon [ düzenle ][değiştir | kaynağı değiştir]

Megaforce Power Rangers, 2012 Macy's Şükran Günü Geçit Töreninde , Power Rangers Super Samurai aracılığıyla Mighty Morphin Power Rangers'tan geçmiş Red Rangers ile birlikte göründü . Rangers'ın Süper Megaforce formları daha sonra 2013 Macy's Şükran Günü Geçit Töreni sırasında Mighty Morphin 'Rangers ile birlikte ortaya çıktı .

Arsa [ düzenle ][değiştir | kaynağı değiştir]

1. Sezon: Megaforce [ değiştir ][değiştir | kaynağı değiştir]

Ana madde: Power Rangers Megaforce bölümlerinin listesi Megaforce de dökme Power Rangers fan kongre 2012 yılında Güç Morphicon.

Kötü Warstar uzaylıları Dünya'ya saldırdığında, Dünya'yı Zordon tarafından korumakla görevlendirilen doğaüstü koruyucu Gosei ve sadık robot asistanı Tensou, istilacı güçlerle savaşmak için beş genci işe alır. Dövüş sanatları ve diğer dövüş türlerinde ustalık kazandıran güçlerle donatılmış gençler, iyiliğin en yeni şampiyonlarına dönüşüyor: Power Rangers Megaforce.

2. Sezon: Süper Megaforce [ değiştir ][değiştir | kaynağı değiştir]

Ana madde: Power Rangers Süper Megaforce bölümlerinin listesi

İkinci Süper Megaforce'deVrak'ın kardeşi Prens Vekar ​​liderliğindeki bir uzaylı donanması Dünya'yı istila etmeyi planladığında, Gosei, Megaforce Ranger'lara yeni Morphers ve özel anahtarlar vererek onların Süper Megaforce Rangerları olmalarına ve onları dönüştürme gücünü aşılamasına izin verir. herhangi bir geçmiş "Efsanevi" Power Rangers içine. Zamanla, erdemleri ve savaşma ruhları nedeniyle, geçmiş korucuların çeşitli megazordlarının kilidini açarlar (yol boyunca birkaçıyla tanışırlar). Ana dünyası donanma tarafından yok edilen Orion adında bir uzaylı, daha sonra Gümüş Ranger olarak saflarına katılır ve Robo Knight'ınkilerle birlikte tüm efsanevi Altıncı Ranger'ı alır. Daha sonra, kötülüğün en güçlü makineleriyle yapılan bir savaşta, Rangerların Megazordları ve Efsanevi Megazordları yok edilir. Ondan sonra Troy ve Orion, Vrak ve Vekar'ın gemisine girer. Warstar İmparatoru Marvo'nun babası, onunla savaşın ve Armada'daki diğer tüm gemileri yok eden geminin gücünü serbest bırakın. Daha sonra ikisi de Marvo'yu yok etmeyi başarır ve sonra yere geri döner. Korucular daha sonra Armada'nın sayısız askeri olan binlerce X-Borg'un üzerlerine salındığını fark ederler. Bu noktada, Rangerların güçlerini dizi boyunca kullandığı tüm Efsanevi Korucular onlara yardım ediyor gibi görünüyor. Birlikte, tüm Rangerlar X-Borg'ları yok ederek Dünyayı kurtarır. Rangerların güçlerini dizi boyunca kullandığı tüm Efsanevi Korucular onlara yardım ediyor gibi görünüyor. Birlikte, tüm Rangerlar X-Borg'ları yok ederek Dünyayı kurtarır. Rangerların güçlerini dizi boyunca kullandığı tüm Efsanevi Korucular onlara yardım ediyor gibi görünüyor. Birlikte, tüm Rangerlar X-Borg'ları yok ederek Dünyayı kurtarır.

Oyuncular ve karakterler [ düzenle ][değiştir | kaynağı değiştir]

Ana madde: Power Rangers Megaforce karakterlerinin listesi

Power Rangers [ değiştir ][değiştir | kaynağı değiştir]

Müttefikler [ değiştir ][değiştir | kaynağı değiştir]

Efsanevi Korucular [ değiştir ][değiştir | kaynağı değiştir]

Kötüler [ değiştir ][değiştir | kaynağı değiştir]

Benzer Makaleler